the sweet escape




Titta vad man hittar när spotify inte fungerar =)

Färjestad!

Nu är jag hemma från bion igen. Såg ju flickan från ovan. Det var kul men filmen var lite halvseg, visst den var ganska bra men man hade kunnat tagit bort säkert en halvtimme. Det hände liksom inte så mycket hela tiden.

Har också fått reda på att HV71 vann hockeyn, det var bra! Usch på djurgården! Eller egentligen usch på båda lagen, Färjestad ska det vara! Men måste säga att jag hellre ville att HV71 skulle vinna än Djurgården.

Nästa år vinner färjestad igen!


Flickan från ovan.

IKväll ska jag, Ida, Felicia, Frida & Kim till Örebro & kolla på Flickan från ovan. Hoppas att den är bra, den verkar bra på trailern iaf :)
kolla på trailern här


Hoppas verkligen att den är bra annars kommer 2h och 15 min bli riktigt drygt, speciellt när den börjar så sent.


Det där har jag på mig ikväll =) Linnea♥randigt.

Bäst.


Tom Fletcher & Danny Jones

No uppsatts, försurning

Jag är vaken tidigt idag, vaknade av att mamma kom in till mitt rum och hämtade min dator, kul!
Nu är jag trött! Mer än trött men kan inte somna om det suger.
Eftersom att jag är vaken så tidigt så bestämde jag mig för att börja på min no uppsatts som vi ska skriva för att antingen höja/säkra vårat betyg. Jag ska försöka höja mig i kemi & biologi nu. Har vg men vill ha ett mvg. Så nu måste jag skriva bra! Haha..
I kemin tänker jag iaf skriva om försurning, och det är det jag har börjat med nu. Biologin får jag ta om jag hinner.


drift away


Felicia har gjort så jag fått den här på huvudet, haha..

oh give me the beat, boys, and free my soul. I want to get lost in your rock and roll and drift away.

det bästa i en låt?


Träningsvärk nästa?

Drog ut och sprang förut. Var riktigt trött på vägen som jag brukar springa så jag bytte lite. Tog en runda som gick runt en bit typ, 6km visade det sig vara. Inte undra på att jag var så jäkla trött när jag kom hem!
Tror seriöst aldrig att jag har sprungit så långt förut, haha. Nu är det skönt iaf. Men kommer förmodligen ha en jääkla träningsvärk imorgon, haha.. men ah det är nog värt det!
Med lite musik i öronen så är det faktiskt inte så farligt att springa.

Vad vore en spring tur utan ipoden?


Vad ska jag göra?

Torsdag idag, gjorde Nationella i matte c delen i morse, tror faktiskt att det gick ganska bra! Hoppas jag iaf.. Det har säkert gått sämst bara för att jag tycker det känns osm att det har gått bra. Skulle inte förvåna mig.

Jag har precis kommit på att jag är sjukt trött på bärbara datorer, jag vill ha en stationär. Men ååh jag har inga pengar! Eller jo det har jag men måste spara.
Först den 5:e juni åker jag med Felicia & Ida till åland över helgen & sen bara några veckor efter åker jag och Ida till England + att mellan det är det skolavslutningen+balen. Så jag kommer behöva 2 nya klänningar + fixa sig innan balen och så. FAN! Jag behöver pengar.
Vad ska jag göra, panta burkar? -.-


Nothing else matters

Nu har jag hämtat mig från orienteringen. Usch vad det var kallt/blött.. Frös hur länge som helst när jag hade kommit hem.
Idag har jag förutom skolan typ pluggat matte, har nationella imorgon. USCH! Men har kommit fram till att det nog inte spelar någon roll om man pluggar idag, för det jag kan kan jag och det jag försöker plugga in idag kommer ändå inte fastna tills imorgon. Nej strunt i skolan nu!

Lyssna på den här istället! Så bra!


Orientering & blåmärken.

Äntligen hemma igen, har typ träningsvärk ÖVERALLT idag igen. Suck. Dåligt tränad kan det vara det? X)
Jag hade till och med ont när jag skrattade, då är det illa. Blåmärken kommer jag också få haha, och det är inte alls på grund av att jag och felicia dampade lite, nej nej. Haha vi är alltid så snälla ♥

Usch imorgon ska vi ha friluftsdag, orientering. I skogen, HJÄLP! hur ska det här gå? haha.. Ska nog vara duktig och kolla på typ någon orienterar sida efter vad alla tecken och sånt betyder. Känner att jag har noll koll. haha inte bra.

typ såhär ser ju kartorna ut, usch..

bra, BÄTTRE, bäst



Snygg, SNYGGARE, Snyggast.


Jag vill ha den! =(

Idag var jag först i skolan, det gick faktiskt fort idag. Skönt! Och en magnum mandel till lunch är ju heller aldrig fel, mums!

Kärlek på hög nivå.. ♥

Efter skolan så åkte jag nästan direkt till golfbanan. Cobra hade demo dag så jag provade en driver och ett par andra klubbor och gud vad jag älskade dom!
Drivern var perfekt, och som jag trodde så hade jag "för hög" sving hastighet för att använda dam klubbor, en tjej/dam brukar ligga runt om kring, 100/110 miles/h(?) fast jag låg upp emot 130.
 Så därför provade jag en driver som var en herr klubba fast den var lika lång som en dam klubba och den var jättebra. så ja mamma & pappa om ni läser det här är det inte alls meningen att ni ska känna er träffade & att jag menar att det är just det här jag önskar mig när jag fyller år!
Provade också ett par klubbor från ett helt set som också var herr, och det gick läskigt bra med dom!


Blä vad jag behöver pengar! Om jag skulle köpa både och skulle det gå på mellan 7 och 8a tusen.. Fan! 
Men om pappa köper mitt set för typ 2000 så kommer det ju bara kosta 5000! Fast haha, vart ska jag få dom 5000 ifrån? Nej jag får hoppas på att jag får något roligt(läs: golfklubbor) i födelsedagspresent! Men det är nog att hoppas på för mycket, för jag har ju redan fått min språkresa i för tidig födelsedagspresent + fickpengar till den.. Så nej jag får nog vänta ett tag med mina klubbor =( 
 


Mina klubbor var sugna tror jag!

Jag var ute och sprang förut ju, det var kanske inte så jättebra. Började hosta direkt efter usch vill inte att det ska börja om igen, trodde allt var borta liksom. Gaaah så irriterande!

Var ute på jättorp och provade klubborna nyss, dom körde på som aldrig förr tror jag! Jäklar vilka smällar, haha. Bara min driver som inte gör som jag vill.. Men imorgon så har COBRA demodag ute på banan så då ska jag ut dit och prova en ny och se om jag slår bättre med någon av deras. Ska prova vad jag slår bäst med, dam/herr. Har spelat lite med min brors driver och han har ju en herr. Herr klubbor är lite tyngre och det gör så att om man orkar med en sån klubba så slår man längre, vilket jag tror att jag gör.
Min driver är alldeles för lätt enligt mig. Men som sagt, jag får prova imorgon!



Sånna hära ska jag prova imorgon!


Musik!

Nu sitter jag och fixar hem lite ny musik till min mobil, tänkte att jag skulle dra ut och springa lite och då måste jag ha något bra att springatill ju! Då funkar det inte med lugna låtar ;)







Lite nytt iaf =)

Lyssna bara.



Stort behov av pengar!

Godmorgon!
Vaknade super tidigt idag, redan halv nio. Inte bra för jag somnade runt två inatt, haha.  
Så jag har precis ätit frukost och satt mig vid datorn. Kom inte på vad jag skulle göra för det är typ ingen vaken, så jag gick in på dormys hemsida och kollade lite golfkläder! Insåg att det var mycket som jag vill ha och mitt stackars lilla kort har bara 273kr på sig så det skulle inte räcka länge. Hjälp, jag behöver pengar!


Tröja från Lyle & scott 995 kr

Piké från abacus 499kr.

En till tröja från abacus 699 kr.

Piké från Tommy Hilfiger 699 kr.

Men ah, får ju barnbidraget på måndag elr tisdag, så det kanske räcker till en iaf. Först skulle jag köpa den rosa piké tröjan för den är i samma material som en annan tröja som har varit min favorit, fast nu är den väldigt urtvättad så den tänker jag inte använda längre haha.

Hey soul sister!

nu har jag gjort en ny blogg igen, har inte lust att skriva nått trist första inlägg & typ lova en massa saker som man ändå inte kommer göra, därför börjar jag med en sån här:

Vad heter du: Linnea
Var bor du: Baggetorp, utanför katrineholm
Trivs du där: Nä för litet.
Brukar du läsa horoskop: Nej, elr ibland brukar jag läsa det där på facebook haha.
Har du körkort: Nej 2 år kvar!
Favoritdjur: hund
Festar du mycket: Nej
Sprit, cider, vin eller öl: cider
Brukar du bli för full: nej
Antal kuddar i sängen: 4 st
Äger du ett busskort: Ja
Vad åt du till frukost: En macka
Hur svarar du i mobilen: Hej elr hej det är Linnea, beror på vem som ringer.
Antal timmar sömn inatt: 8 elr 9h
Sov du ensam: Ja
Din hobby: På sommaren, spela golf & på vintern inget speciellt. Musik kanske =)
Vad är det för veckodag? Lördag natt = söndag
Vad åt du senast: Thaimat<3
Vem fick du sms av senast: Ida
Vem ringde dig senast: Pappa
Godaste ölen du druckit: öl är inte gott
Vilka hårfärger har du haft: blont, ljusbrunt, brunt & nu mörkrunt!
Vad såg du senast på TV: Mr bean ikväll, skrattade så jag grät.
Vad läser du för bok just nu: Hur kär får man bli, tror jag den heter
Längd: 163
Skostorlek: 39-40
Hårfärg: Mörkbrun
Vad gör du om ett år: Om ett år har jag snart gått ut 1an
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja
Vilken parfym använder du: Carolina Gynning- go girl
Vilka skor använder du: Just nu svarta vanliga tygskor
Dagens klädsel: tights linne+randig tröja sen senare jeans ist för tights

& en låt också


RSS 2.0