dåligt med bloggning!

Hej hej, har visst inte bloggat på en vecka typ. Bra Linnea!
Den här vekcan har varit hur lång som helst känns det som, är helt slut och vill bara sova!

Den här veckan har jag bland annat:
- Köpt gymkort
- Pluggat
- Varit avundsjuk på pappa som åkte till Paris med jobbet imorse >.<
- Tränat cirkelträning/fys på gymmet.
- Haft & har en sjuk träningsvärk som inte vill ge sig.
- Kollat på lägenheter igår och idag.

Lägenhet var det ja, vi var och kollade på 2 igår men de var inte alls bra! Sen var vi och kollade på en annan idag som var jättebra! Så Niclas ska skriva kontrakt på måndag om allt går som det ska! Tummen upp för det.


Jag längtar!

Söndag!

Var nere på friskis & Svettis och så pratade vi med dom,ska köpa kortet i morgon! Ska bli skönt att börja träna igen. Jag och Niclas har bestämt att vi ska köra några pass/veckan. Det blir nog kanon!
Idag har jag inte gjort så mycket, var som sagt på f&s sen följde jag och Niclas med hans mamma och spelade bingo (vi & de gamla tanterna typ!), det var lite små kul faktiskt! Jag och Niclas sänkte medelåldern rejält om man säger så. Jag vann 250kr! Det är ju alltid något, hade vi inte varit 2 på samma nummer så hade jag fått 500kr. Lite små surt men bättre än ingenting!
Nu funderar jag på om jag ska gå och lägga mig, är inte speciellt trött men ska ju till skolan i morgon.

Gymkort!

Sitter i soffan hemma hos Niclas, vi sitter med varsin dator i knät, socialt! Har pluggat lite och ska snart plugga lite till, yeey härliga söndag!
Sen ska jag ta en dusch och sen vänta på mamma och så går vi ner till Friskis & Svettis och fixar gymkort! Om det har öppet alltså annars får det bli imorgon!

Sushi för första gången!

Nu har jag kommit hem. Pappa och jag handlade lite mat på väg hem så det blev sushi för första gången! Vi måste vara typ de enda på hela jorden som inte provat de än. Men det var gott i alla fall!
Nu ska vi käka lite räkor också, farmor & Kjell skulle äta det i kväll så då vart jag och pappa också sugna på det, så vi köpte räkor, aioli, bröd, och Brie ost till i kväll, muuuuums!

riktigt gott var det!

Tidsinställt inlägg!

Fick för mig att jag skulle prova det här med tidsinställda inlägg så hoppas att det funkar!
Nu sitter jag förmodligen hos farmor och Kjell & fikar, eller så är jag redan på väg hem. Man vet aldrig haha.
Men i alla fall, medans jag är borta tycker jag att ni ska lyssna på den här låten, gammalt är bäst!
Bästa covern..
Miss Li – Om du lämnade mig nu

Today do I look like this!

Såhär ser jag ut idag!
Nu kommer pappa snart och hämtar mig. Så bloggar senare!

vinter bilder!

Är ensam hemma med Fredrik. Spelade spel en stund sen gick vi ut och tog lite kort, nu kollar han på tv i tv rummet och jag ligger i sängen och kollar, socialt!
Här är lite bilder som jag tog precis,
Nu ska jag göra mig i ordning för pappa slutar klockan 1 sen åker vi till Eskilstuna!

Godmorgon godmorgon!

Godmorgon! Ligger helt själv i sängen för ovanlighetens skull, Niclas åkte iväg vid halv sju för att hjälpa hans mamma på en loppis i Örebro, jag stannade hemma för jag ska till farmor i Eskilstuna idag.
Nu ligger jag och funderar på om jag ska orka resa mig och gå och göra något till frukost, vad det blir vet jag inte än det får jag fundera ett tag till på..
Bild från i somras, längtar fortfarande jäääätte mycket till i sommar!

Ge mig sommar!

Jag vill ha sommar..
Jag vill ha en tidig sommar morgon i bilen med Niclas på väg någonstans och sjunga högt till de här,
Wheatus – Teenage Dirtbag
Lars Winnerbäck – Kom änglar
Jason Mraz – I'm Yours
Jag vill ha en varm sommardag i Varberg och ligga på altanen och lyssna på de här,
Toto – Africa
The Cure – Friday I'm In Love
Gyllene Tider – Det Är Över Nu
Gyllene Tider – Juni, Juli, Augusti
Gyllene Tider – Sommartider
Jag vill ha en varm sommarkväll på en klippa vid havet utanför Solviken och lyssna på gamla covers med hot shots, de här låtarna vill jag höra då,
The Cranberries – Zombie
Ebba Grön – 800°
The Proclaimers – I'm Gonna Be (500 Miles)
R.E.M. – Losing My Religion
Gyllene Tider – Sommartider
Gyllene Tider – (Kom Så Ska Vi) Leva Livet
Jag vill sitta längst upp i den röda dubbeldäckaren på buss 49 (NOT 49A) framme vid fönstret en sen kväll på väg hem från Brighton till huset där vi bodde och lyssna på de här,
Shakira featuring Freshlyground – Waka Waka
Sean Banan – Skaka Rumpa
K'NAAN – Wavin' Flag
Ke$ha – TiK ToK

Som ni säkert förstår så längtar jag tillbaks till sommaren 2010, hoppas sommaren 2011 blir minst lika bra, den får gärna komma fort också.


Oj oj oj, jag bloggar!

Tillbaka efter någon vecka? jaja, nu har skolan börjat igen i alla fall. Ganska skönt att allt är som vanligt igen! Visst är det skönt med lov men samtidigt är det skönt att få tillbaka de vanliga rutinerna igen.

Idag har jag varit i skolan, började med sovmorgon till 10 (skönt!) sen Engelska, bild & Spanska. Längtar redan till nästa Tisdag och Fredag då jag inte har någon spanska, ska bli så skönt att kunna sluta halv två - två som de andra de dagarna.
Nu i kväll har jag ätit semla, mamma hade köpt det tidigare idag riktigt gott var det faktiskt! Men det godaste är ju så klart mandelmassan i mitten! Innan jag åt semlan har jag och Niclas varit hemma hos hans farmor och farfar och ätit, gott =)
Världens bästa.

jobba jobba joobbaa!

Igår jobbade jag hela dagen, sen efter jobbet åkte jag hem sen åkte jag till Niclas en stund, vi gjorde spaghetti och köttfärssås! Mums! Sen när vi kom hem kollade vi på tv & jag somnade. Tråkig dag!
Idag har jag jobbat igen, ska göra det i morgon också, tummen upp på det!
Nu är jag hemma i alla fall & vill sova är så trött. Gå upp klockan 7 på lovet borde inte vara tillåtet! Tur att jag får pengar för det..

Nyårsafton!

Hej! Har inte blivit så mycket bloggande sen nyårsafton, för på nyår hann jag inte blogga och igår orkade jag verkligen inte!

Nyår började i alla fall med att jag färgade håret, det var ganska bra! Sen kom Ida och vi fixade oss och så. Sen köpte vi pizza, vi träffade Allan & Felix så vi käkade med dom eftersom att Niclas ändå sov, haha.
Efter pizzan gick vi hem och bytte om sen fick vi skjuts till Johnny! Där var det lite folk, inte så mycket att göra i början så jag och Ida gick och träffade Allan & Felix på en pizzeria igen, haha. Där käkade vi upp deras pommes, mums!
Vid tolv slaget drack vi fejk champagne i flaska & Niclas frågade om vi skulle förlova oss, klart sa jag ja! Sen blev det lite väl kallt ute & raketerna tog slut så vi gick in.. Jag & Ida tog plats i soffan där satt vi typ hela kvällen, har inte skratta så här mycket på hur länge som helst! Kul kväll helt enkelt!
Vid halv tre- tre (?) var vi tvugna att gå hem, men vi gick till samma pizzeria igen och käkade pommes med bearnaisesås, mums! Efter det gick vi hem till oss med några och spelade ölpoker! Kul :)
Jag kan säga att när jag väl lade mig i sängen somnade jag på en gång!

Igår tog vi det bara lugnt, sov och kollade på tv bara. Eller sen på eftermiddagen åkte vi hem till Niclas mamma och käkade!

Nu ska jag käka frukot och försöka få liv i Niclas!


RSS 2.0